logo

Informatie en uitleg

Het is jouw leven en het zijn jouw doelen, jij voert de regie. Daarom kun je bij Leviaan zelf op ieder moment online in jouw dossier kijken. En er in werken. In Mijn Dossier zie je jouw begeleidingsplan en de rapportages van de begeleiding. In de agenda staan de geplande gespreksmomenten met je begeleider en met de tevredenheidsmeting geef je aan wat jij van deze gesprekken vindt.

Ben je nieuw bij Leviaan? Dan kun je met je begeleider via Mijn Dossier digitaal de zorgovereenkomst tekenen en aangeven wie je toestemming geeft om je gegevens in te zien. En als dat in de loop van de tijd verandert, dan past je begeleider dat eenvoudig met je aan.

Woon je zelfstandig en heb je een iPad? Dan neem je direct vanuit Mijn Dossier contact op met de bureaudienst, waar zorgprofessionals je van 8 tot 20 uur telefonisch te woord staan bij urgente zorgvragen.

Wat je moet weten

  • Je hebt een e-mailadres nodig om een account aan te vragen dat gelijk is aan het e-mailadres in je dossier
  • Voor de veiligheid krijg je bij het inloggen in Mijn Dossier een extra toegangscode per email of SMS bericht

Aanmelden & contact
Vul eenmalig dit formulier in om een account aan te maken. Bent je nieuw bij Leviaan, dan vraagt je begeleider direct een account voor je aan.  

Je kunt met vragen over je begeleidingsplan of de rapportages natuurlijk altijd terecht bij je begeleider of je mailt naar mijndossier@leviaan.nl.

Informatiefilmpjes over Mijn Dossier:

Let op: Leviaan gaat vertrouwelijk om met je gegevens, zoals de Autoriteit Persoonsgegevens voorschrijft. Ook jij hebt een verantwoordelijkheid met betrekking tot het zorgvuldig omgaan met je gegevens. Bewaar je inloggegevens op een veilige plek en deel het niet met anderen. Zorg dat je gegevens niet voor anderen inzichtelijk zijn en dat je altijd uitlogt op Mijn dossier. En tot slot ga zorgvuldig om met het printen van gegevens en zorg dat je vertrouwelijke informatie niet bij de printer laat liggen!

Reacties op dit artikel

20
APR
2022

pascal de Munnik (TEST)
3 test reactie met een
enter erin

Nieuwe alinea
20
APR
2022

pascal de Munnik (TEST)
test reactie met een
enter erin

Nieuwe alinea

Laat je reactie achter

Wil je reageren op dit artikel? Hieronder kun je een reactie geven, de moderator zal je reactie beoordelen waarna deze geplaatst zal worden.