logo

Lekker in je vel met deze gezonde tips!

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een gezonde leefstijl belangrijk is voor je herstel! Wij brengen daarom alle activiteiten in kaart die jou helpen bij een gezonde leefstijl. Je voelt je goed, actiever en krijgt meer veerkracht. Ook zijn wij op zoek naar mooie initiatieven uit de praktijk! Heb jij tips of mooie inspirerende ideeën? Laat het ons weten.

Wist je dat er in gemeente Zaanstad bijna wel in elke wijk een wandelgroep is waar je gratis kunt aansluiten? Als je liever binnen Leviaan wandelt, kun je aansluiten bij de wandelgroep in Jagersplas. Elke donderdag om 17.30 uur verzamelen op de parkeerplaats! Aanmelden kan bij Jop Visser 06 21300862. Ook bij de DOJO in Kalf/Kogerveld zijn er tal van sport- en ontspanningsmogelijkheden zoals ademwerk en kickboksen. Bel Leander voor meer informatie: 06 15956448

In Waterland en Alkmaar kun je elke week wel meedoen met Lifegoals activiteiten. Denk aan: kickboksen, sport en spel en voetballen! Het is gratis en in een kleine groep met mensen die ook net starten met bewegen. Ook kun je eventueel gebruik maken van een sportcoach. Wil je meer weten? Neem dan contact op met a.slijkerman@spurd.nl voor Purmerend en voor Alkmaar met j.beuckens@sport-z.org

Op www.hoornbeweegt.nl staan allerlei activiteiten die je kunt doen in de regio West Friesland. Sommige voor een laag tarief en anderen gratis. Bij het steunpunt wordt wekelijks gewandeld, gezwommen en zijn er beweegtassen aanwezig. Bij Andijk wordt er wekelijks yoga gedaan. Als je mee wilt doen neem dan contact op met de locaties!

Wist je dat je bij alle Albert Heijn-winkels dagelijks rond 9.00 uur voor € 1 een zak fruit kunt ophalen die anders wordt weggegooid? Heb je moeite met genoeg water drinken met dit warme weer? Tip van Jenifer: zet voldoende volle waterglazen op je aanrecht neer, dan zie je ze staan en denk je er sneller aan!