logo

Meedoen als dagbesteding

Leviaan biedt veel activiteiten voor een leuke besteding van je dag. Ook buurtbewoners kunnen aanschuiven voor deze activiteiten. Het aanbod passen we aan op basis van interesses van de deelnemers.

Zaanstreek

De Boed in Zaandijk is een gezellige plek waar je andere mensen ontmoet. Dagelijks organiseren wij een inloop en vanuit onze mooie, ruime activiteitenruimte een gevarieerd programma zoals schilderen, tekenen, haken, breien, zingen en koken. Onhandig met computers? Meld je dan aan voor onze computerlessen!

In  't Kalf zijn er wekelijks diverse activiteiten zoals een inloop, sporten, creatieve bezigheden, wandelen en eten in groepsverband.

Waterland

In de Purmerendse wijk Weidevenne kun je tekenen en schilderen met verschillende materialen, sleutelhangers en sieraden maken, breien/naaien en haken, mozaïeken, decoupage met servetten en nog veel meer. Bij het PostNL-afhaalpunt help je de klanten.

West-Friesland

Er is in Enkhuizen een actieve hobbyclub, waar je onder andere kunt tekenen, schilderen, breien en haken. We hebben een houtwerkplaats en er zijn computer- en kooktrainingen. Op dinsdagochtend is er theaterimprovisatie. Je oefent er op een ongedwongen manier met situaties die je in het dagelijks leven tegenkomt. Je ontwikkelt vaardigheden als lef en kwetsbaar durven zijn. Bij ons mag iedereen stralend falen. Op de vrijdagmiddag gaan wij met ons koor zingend het weekend in.

In Medemblik is er iedere dinsdag- en donderdagochtend een koffie-inloop van 10 tot 11.30 uur.